Miercuri și joi, noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, la Cugir și Alba Iulia

Miercuri, 26 iulie 2023, la Centrul Cultural Cugir și joi, 27 iulie 2023, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba vor avea loc noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, în compania scriitorilor consacrați, ori aspiranți, din fiecare comunitate. Activitățile încep la ora 17.00, atât la Cugir, cât și la Alba Iulia.

Dacă la Cugir tema stabilită a fost Cuptor, la Alba Iulia Haosul i-a inspirat pe participanți. Ce-au creat puteți auzi fiecare, cu ocazia lecturilor publice pe care le vor susține în cadrul activităților de miercuri și joi, la care sunteți așteptați să participați și dumneavoastră. Intrarea în oricare dintre cele două cercuri de scriere creativă este condiționată doar de apetitul pentru lectură, scris și cultură.

Activitățile de miercuri și joi au loc în cadrul Proiectul 3.19 Verbum, Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir și Primăria Orașului Cugir.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile