Metalurgistul Cugir -CSM Unirea Alba Iulia, în ultima etapă a sezonului regular

După ce în urmă cu o săptămână uniriștii lui Marcel Rusu și-au asigurat ”biletele” pentru play-off-ul eșalonului terț, a sosit momentul pentru un nou meci pentru fotbaliștii de la CSM Unirea Alba Iulia.

Sâmbătă de la ora 15:00, la Cugir, în ultima etapă a sezonului regular, CSM Unirea va întâlni Metalurgistul Cugir, o formație care a început cu stângul 2023, bifând două înfrângeri.

”Mergem cu încredere la Cugir pentru ultima etapă a sezonului regular. Sperăm ca după cele două victorii cu CS OcnaMureș și Avântul Reghin băieții să aibă încredere în ei” , a declarat Marcel Rusu, antrenor principal CSM Unirea Alba Iulia

Considerat un adevărat ”derby de Alba”, meciul dintre Metalurgistul Cugir și CSM Unirea Alba Iulia nu este privict ca un meci al orgoliilor sau al unor rivalități de către tehnicianul echipei noastre.

”Este un joc între două echipe din același județ, eu nu văd o rivalitate între Alba Iulia și Cugir, din punctul meu de vedere nu cred că trebuie să existe astfel de rivalități, vrem să câștige cea mai bună echipă”, a mai punctat Marcel Rusu.

Partida de pe ”Arena Cugir” va fi arbitrată la centru de Marius Chioran (Florești), ajutat de arbitri asistenți: Marius Bălan și Petrică-Ionuț Câmpeanu (ambii din Cluj-Napoca). Obsevatorul de joc este domnul Marian Cătănescu din Craiova, în vreme ce observatorul de arbitri este Ioan Teodor din Târgu Mureș. Transmite CSM Unirea Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile