“Meseriaș” doar în anunț. Un bărbat din Alba este cercetat pentru înșelăciune

Polițiștii din Sebeș au identificat un bărbat din Câmpeni care este bănuit de înșelăciune. Ar fi postat un anunț pe internet prin care oferea servicii de confecționare și montare a monumentelor funerare, iar după ce ar fi încasat banii nu ar mai fi onorat obligația.

La data de 7 martie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, județul Alba, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă sesizată poliție la data de 20 mai 2022.

Din cercetări a rezultat că, în luna aprilie 2022, bărbatul ar fi postat un anunț, pe internet, prin care oferea servicii de confecționare și montare de monumente funerare, împrejurare în care ar fi încasat, prin transfer bancar, pe cardul unei cunoștințe, suma de 850 de lei, de la un cetățean din municipiul Sebeș.

Ulterior, nu ar mai fi răspuns la telefon, nu ar fi efectuat lucrarea promisă și nici nu ar fi restituit banii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului și recuperarea prejudiciului. Transmite IPJ Alba.

*Fotografie cu caracter ilustrativ din arhiva abnews.ro

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile