Medalie de bronz pentru judoka Laura Alexia Bogdan la Campionatul Național de Seniori

Medalie de bronz pentru judoka Laura Alexia Bogdan la Campionatul Național de Seniori

Legitimată la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, Laura Alexia Bogdan a obținut o performanță extraordinară la Campionatul Național de Seniori. La doar 15 ani, a câștigat medalia de bronz, rezultatul obținut fiind extrem de bun, având în vedere de faptul că a concurat cu sportivi la categorii superioare de vârstă.

La competiția organizată la Poiana Brașov în perioada 25-27 martie au participat doi judocani de la CS Unirea Alba Iulia: Alexandru Sibișan – 16 ani (categoria 81 de kilograme) și Laura Alexia Bogdan – 15 ani (categoria 48 de kilograme), pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian.

„Este a doua medalie pe care Laura Bogdan o câștigă la Campionatul Național de Seniori după ce în 2020, la doar 14 ani, a obținut o performanță similară. Ambii sunt judoka de mare valoare, componenți de bază ai loturilor naționale, care se impun la categoriile lor de vârstă”, a precizat Corneliu Mureșan, directorul CS Unirea.

Deși nu a reușit o clasare pe podium, și Alexandru Sibișan a avut o prestație foarte bună deși a întâlnit concurenți mai mari.

Următoarea competiție la care vor fi angrenați cei doi judocani este Finala Campionatului Național Under 21, care va avea loc în perioada 8-11 aprilie 2021 la Poiana Brașov.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile