Medalie de argint pentru CS Unirea Alba Iulia obținută la Cupa României la Box – Seniori

Pugilistul David Cătălin Bejenaru, legitimat la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, a obținut medalia de argint la Cupa României – Seniori, desfășurată în perioada 23-27 martie 2022 la Piatra Neamț.

Boxerul David Cătălin Bejenaru (23 de ani, originar din Alba Iulia) a câștigat meciul din semifinale încă din prima repriză, după ce adversarul său a fost numărat de 3 ori de arbitru în urma loviturilor primite.

În meciul din finală, sportivul nostru a avut o prestație foarte bună și chiar a reușit să își pună la pământ adversarul, în a doua repriză, după ce în prima a luptat foarte bine. Competitorul său a câștigat, însă, meciul la puncte (3-2) prin decizie a arbitrilor. Astfel, pugilistul nostru a obținut medalia de argint în cel mai frumos și disputat meci al competiției.

Boxerul David Cătălin Bejenaru este pregătit de către antrenorul emerit Nicolae Paștiu.

Următoarea competiție pentru secția de box, a CS Unirea Alba Iulia, va fi Centura de Aur de la Târgu Mureș (la care va participa pugilistul Bejenaru), în perioada 4-9 aprilie (și care va fi transmisă pe pagina de Facebook a Federației Române de Box).

CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) transmite felicitări tuturor antrenorilor și sportivilor participanți!

CS Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, având ca obiect principal de activitate obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile