Matematică Interactivă aduce în Alba Iulia tehnologia digitală în procesul de învățare

Matematica nu trebuie să fie o simplă materie obligatorie, ale cărei reguli sunt învățate mecanic și uitate după examen. Folosind metode noi de învățare și prezentare, care îmbină tehnologia modernă și simulările digitale, matematica devine distractivă, iar copiii, după cum știm cu toții, învață mai mult și mai repede atunci când le place ceea ce fac.

Echipa din spatele școlii de programare și robotică din Alba Iulia vine cu un nou proiect de matematică interactivă, axat pe lecții moderne, în cadrul cărora tehnologia digitală joacă un rol principal.

Copiii de astăzi fac parte din lumea tehnologiei, iar un telefon smart, o tabletă sau un computer sunt pentru ei ceva normal. Tehnologia și lumea digitală nu trebuie să fie o pauză de la procesul de învățare, ci parte a acestuia.

Cursurile de matematică interactivă, disponibile de anul acesta și în Alba Iulia, vor face ca cei mici să se îndrăgostească de materie și îi vor ajuta să își dezvolte inteligența logico-matematică și competitivitatea.

Mai multe detalii despre noul proiect de educație alternativă din Alba Iulia puteți găsi pe https://matematica-interactiva.ro/centrul-alba-iulia/

Cei interesați sunt așteptați să se înscrie și să participe la o Lecție Demo, direct de pe site sau la numărul de telefon 0770228583 sau email [email protected]

Cursurile au loc la: Bulevardul Ferdinand I, 78D

Proiectul Matematică Interactivă se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile