Mașină de gunoi printre turiști în Cetatea Alba Iulia

Mașină de gunoi printre turiști în Cetatea Alba Iulia

Marți, 3 august, ora 12.00. O mașină de gunoi se plimbă printre turiști, printre terasele de lângă Muzeul Național al Unirii, Statuia lui Mihai Viteazul și Catedrala Romano-Catolică Sf. Mihail, zona din Cetatea Alba Iulia care atrage cei mai mulți turiști.

E bine că se ridică gunoiul, e foarte bine, chiar ne bucurăm că la Alba Iulia se ridică gunoiul de ceva timp. Dar nu poți să faci acest lucru în orele în care turiștii se plimbă prin Cetate. Se pot găsi alte ore, în care turiștii să nu fie deranjați.

Poate ar trebui niște reguli de funcționare în Cetatea bastionară Alba Iulia pentru mașina de gunoi și mașinile care aprovizionează terasele și celelalte puncte comerciale…

„De două ore stau în cetate „pe uscat”. Au început timid turiștii să între în cetate. Momentul cheie să se ridice gunoiul. Nimeni nu vede, nimeni nu aude. Măsuri? Fără măsuri. Brand-ul turistic, mașina de gunoi”, scrie într-o postare pe facebook Cristian Kalanyos, care are o mică afacere cu suveniruri în zona Cetății în care vin cei mai mulți turiști.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile