Mărțișoare pentru cititoare, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

În perioda 1-8 martie, toate doamnele și domnișoarele care vor trece pragul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba vor primi câte un mărțișor, confecționat în cadrul proiectului 3.7 Ateliere educative, un proiect al Consiliului Județean Alba și al bibliotecii județene.

Pentru ca cei mici să poată să facă și ei, la rândul lor, mărțișoare și flori nemuritoare pentru mămici, bunici, pentru prezențele feminine importante din viața lor, un video ilustrativ va fi postat pe Facebook-ul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în data de 4 martie. Doamna Emilia Petruț, bibliotecar la secția Împrumut carte pentru copii, va explica, pas cu pas, etapele de realizare a mărțișoarelor, pornind de la materialele necesare, până la produsul final.

Totodată, vor fi recomandate și cărți cu ponturi și tehnici numai bune de pus în aplicare în demersul de a realiza o felicitare, decorațiuni făcute manual, care să aducă bucurie, odată oferite. Cărțile prezentate fac parte din colecția de carte pentru copii a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, și pot fi împrumutate de către toți abonații bibliotecii.

Activitățile fac parte din programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ/3.7 Ateliere educative și se desfășoară periodic, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile