Marius Hațegan: Drumurile de la Micești spre Bărăbanț și Gheorghe Șincai trebuie urgent pietruite

Chiar dacă primarul Pleșa pare să fi uitat acest lucru, asta în cazul în care a știut vreodată, cartierul Micești face parte din Alba Iulia și trebuie tratat ca atare.
Din păcate, în ultimii trei ani, această zonă a fost ignorată complet de către actuala administrație, care nu e capabilă nici măcar să ducă la bun sfârșit proiectele rămase din vremea lui Mircea Hava.
Imaginea cu străzi neasfaltate, cu zone verzi lăsate pur și simplu în paragină, este dezolantă.
Parcul din cartier este neîngrijit, căminul cultural la fel, lucrările la stadion trenează de aproape 3 ani și nimeni nu știe când vor fi finalizate. În concluzie, un cartier pur și simplu lăsat de izbeliște de actualul primar.
Singurul proiect aflat în derulare este construcția canalului colector, un proiect pregătit 100% de vechea administrație, depus și aprobat în programul Anghel Saligny, un program pentru care USR a ieșit de la guvernare, dar cu care primarul Pleșa nu contenește în a se lăuda, ori de câte ori este aprobat vreun proiect ori investiție.
Am fost zilele acestea, împreună cu prietenul Ciprian Contor și am discutat cu mai mulți locuitori din zonă, iar concluzia este una simplă: trebuie rezolvate, urgent, problema drumului ce face legătura cu Bărăbanț, precum și a drumului care face legătura cu strada Gh. Șincai.
Nu vorbim de autostrăzi, de pasaje suspendate și linii de tramvai subterane, ori ce alte minunății mai visează Gabriel Pleșa când îl apucă cheful de promisiuni, ci de o investiție minimă și simplă, de reabilitarea, la nivel de piatră, a două drumuri extrem de circulate în această perioadă.
Pentru astfel de probleme, așa cum îmi amintea prietenul Ciprian că se întâmpla în vremea în care tatăl său, Gheorghe Contor, era consilier local, iar Mircea Hava era primar, nu e nevoie de cine știe ce investiții, ci doar de un minim interes față de comunitate, de voință și chef de muncă, lucruri care astăzi lipsesc din activitatea zilnică a administrației.
Îi asigur, atât pe Ciprian cât și pe locuitorii din Micești, că vom reda administrația cetățenilor și că, după experimentul eșuat al ultimilor trei ani, Primăria Alba Iulia va fi din nou în slujba cetățenilor.
Marius Hațegan, candidatul PNL pentru funcția de Primar al Municipiului Alba Iulia
0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile