Marcela Dărămuș a fost realeasă președinte a organizației de femei social-democrate din județul Alba

Radu Tuhuț: “Doamna Marcela Dărămuș a fost realeasă președinte a organizației de femei social-democrate din județul Alba! Astăzi, la Alba Iulia, a avut loc conferința de alegeri a OFSD Alba. Mulțumesc tuturor celor care au participat și urez mult succes întregii echipe de conducere. Implicarea fiecărei femei în comunitate și societate contează!

OFSD Alba este o echipă puternică și implicată. PSD Alba și acțiunile organizației au nevoie de echilibrul, unitatea, solidaritatea, forța, experiența și implicarea femeilor. Toate doamnele care fac parte din noua structură de conducere vor lucra, împreună, pentru același scop comun și vor urmări binele cetățenilor.

Reamintesc, cu această ocazie, o parte dintre propunerile concrete pe care PSD le-a propus recent la nivel guvernamental pentru sprijinirea femeilor:

– Vouchere de 1.500 de lei pentru plata after-school, creșă și grădiniță;
– Voucher Materna pentru consultații și analize gratuite pentru viitoarele mame;
– Voucher pentru tratamente stomatologice;
– Sprijin financiar pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate;
– TVA redus la 5% pentru produsele destinate copiilor (lapte praf, mâncare pentru bebeluși, scutece, produse de igienă);
– Protecția mamelor care se întorc în câmpul muncii.

De asemenea, PSD susține femeile în viața politică. Așa cum recent a anunțat președintele Marcel Ciolacu pe listele de la următoarele alegeri 30% din locuri, din zona eligibilă, vor fi ocupate de reprezentante ale partidului.

Inițiativele venite din partea OFSD vor fi mereu importante pentru PSD Alba! Vom face în continuare echipă bună și vom continua politica constructivă!”. Transmite deputat social – democrat de Alba, Radu Tuhuț.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile