Linia dublă continuă de pe DJ107, în zona Grădiniței Ciugud, va fi desființată

Adrian Simion: “O veste bună, pe ziua de azi: demersul făcut pentru desființarea dublei linii continue de pe DJ107 în zona Grădiniței Ciugud se pare că va fi încununat de succes.

Luna trecută, în urma unor discuții cu mai mulți părinți din comuna Ciugud ai căror copii merg la noua grădiniță aflată în proximitatea zonei industriale din Drâmbar, am înaintat o cerere către Consiliul Județean Alba prin care am solicitat implicarea CJ pentru a se rezolva o problemă cu care cetățenii cu care am vorbit (dar nu numai) se confruntă: existența unei duble linii continue pe DJ107 în zona respectivă. În condițiile în care ea nu se justifică pentru că de-a lungul drumului vizibilitatea este bună, iar drumul este în mare parte în linie dreaptă, am solicitat desființarea acelei duble linii continue.

În răspunsul oficial primit în această dimineață din partea Consiliului Județean Alba mi-a fost comunicat faptul că problema se va rezolva în această primăvară. E o veste bună pentru toți cei care sunt afectați de situația actuală.

Mulțumesc domnului inginer Sebastian Pohonțu și echipei sale pentru implicare și pentru răspuns.”, a transmis consilierul județean USR, Adrian Simion.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile