Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia se pregătește să găzduiască a doua ediție a competiției de baschet “Cupa Nicușor Marcu”

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia se pregătește să găzduiască a doua ediție a competiției de baschet “Cupa Nicușor Marcu”. Evenimentul va avea loc în Sala de Sport “Nicușor Marcu” și este dedicat memoriei fostului antrenor care a inspirat multe generații de jucători de baschet.

Sunteți invitați să participați la acest turneu captivant, care promite să ofere o experiență de neuitat pentru toți participanții. Cu un format nou și mai captivant, competiția va oferi oportunitatea jucătorilor să se întâlnească, să se întreacă și să împărtășească pasiunea pentru acest sport minunat.

Organizatorii au lucrat din greu pentru a asigura un eveniment la cel mai înalt nivel, cu premii atractive și un sistem de arbitraj profesionist. De asemenea, spectatorii vor fi tratați cu o atmosferă plină de energie și entuziasm, care să completeze experiența de pe teren.

Nu pierdeți ocazia de a face parte dintr-un eveniment care sărbătorește baschetul și care onorează memoria unui antrenor remarcabil.

Notează-ți în calendar data de 6-7  mai 2023, pentru că nu vrei să ratezi ce îți pregătim. Transmit reprezentanții Liceului cu Program Sportiv din Alba Iulia.

4 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile