Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a organizat o serie de activități cu ocazia “Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace”

Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia a organizat o serie de activități cu ocazia “Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace”, în cadrul proiectului “Start la Mișcare”, unde au luat parte și elevii de la Școala Gimnazială Micești.

Crosul a fost prima activitate din programul zilei, care a avut loc pe stadionul Cetate – Alba Iulia, fiind deschis pentru toți elevii, profesorii și personalul școlii.

O altă activitate a fost o drumeție montană în apropierea orașului Alba Iulia, care a fost organizată pentru elevii de la clasele superioare. În timpul acestei drumeții, elevii au fost încurajați să își îmbunătățească abilitățile de orientare în natură și să își petreacă timpul în aer liber.

Meciurile de fotbal, handbal și baschet au fost organizate în sala de sport a școlii, cu participarea elevilor de la toate clasele. Aceste meciuri au fost o oportunitate excelentă pentru elevi să se angajeze în activități fizice, să își dezvolte abilitățile de echipă și să se distreze cu prietenii.

Dansurile cu trupa de majorete a liceului au adus un element de divertisment la eveniment, oferind o oportunitate pentru elevi să se angajeze într-o activitate culturală și artistică, în timp ce se bucurau de mișcare și de socializare.

În plus, activități precum haltere și plimbări cu bicicleta au fost organizate pentru a încuraja elevii să își dezvolte abilitățile de fitness și să descopere noi modalități de a face mișcare.
În general, “Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace”, a fost un succes la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, oferind elevilor o gamă largă de activități fizice și sportive pentru a se angaja într-un stil de viață sănătos și activ. Transmite instituția de învățământ.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile