La inițiativa senatorului Călin Matieș: Întâlnire între parlamentari și oameni de afaceri din Alba pentru dezvoltarea județului

La inițiativa senatorului Călin Matieș, ședința Comisiei Economice a Senatului României se va desfășura în județul Alba. De asemenea, cu această ocazie, vor fi organizate mai multe întâlniri între oameni de afaceri și senatori pentru identificarea de soluții în vederea dezvoltării municipiului Alba Iulia și a județului Alba, dar și pentru sprijinirea mediului de afaceri.

”Cel puțin 7 senatori din Comisia Economică a Senatului României vor fi prezenți, miercuri și joi (19 și 20 aprilie), la noi în județ. Parlamentarii vor avea întâlniri cu oameni de afaceri din Alba, majoritatea fiind din municipiul Alba Iulia. Astfel, pe lângă ședința Comisiei Economice vor fi organizate ședințe de lucru în vederea identificării unor soluții legislative și măsuri guvernamentale pentru sprijinirea județului și a mediului privat”, a transmis senatorul Călin Matieș.

Totodată, vor fi organizate discuții între parlamentari și cei mai puternici oameni de afaceri din Alba care conduc importante business-uri în diferite domenii de activitate.

Cabinet senatorial
Călin Gheorghe Matieș

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile