L-AȚI VĂZUT? Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Sebeș

Update: Bărbatul a fost găsit decedat, pe un teren viran din municipiul Sebeș, în apropierea societății comerciale Kronospan.
Cercetarea la fața locului este în desfășurare.
Cadavrul nu prezintă urme de violență și va fi transportat la spital.

————————————————————-

Polițiștii din Alba caută un bărbat care a dispărut din Sebeș. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

În seara zilei de 1 septembrie 2023, în jurul orei 21.10, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată de către o femeie din municipiul Sebeș, cu privire la faptul că, la data de 1 septembrie 2023, în jurul orei 08.00, tatăl soțului ei, ȘUVAINA GHEORGHE – OVIDIU, de 57 de ani, a plecat de la locuința de domiciliu și nu s-a mai întors.

Bărbatul are următoarele semnalmente:
• 175 cm înălțime;
• 70 de kilograme;
• Constituție atletică;
• Ochi căprui;
• Păr șaten, tuns scurt;

La momentul dispariției purta pantaloni de culoare verde, tricou de culoare vișinie și era încălțat cu pantofi sport de culoare neagră.
Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii, sprijiniți de reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al Județului Alba desfășoară activități de căutare, fiind constituite mai multe echipaje operative.
Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile