Judoka Alexandru Sibișan – locul 7 la Cupa Europeană pentru juniori din Atena

Alexandru Sibișan (18 ani) a obținut o clasare onorabilă la o importantă competiție internațională de judo. Sportivul din Alba Iulia, legitimat la CS Unirea și CSM Pitești, s-a clasat pe locul 7 la Cupa Europeană pentru juniori de la Atena, Grecia, ce s-a desfășurat în perioada 25-27 martie. 

Alexandru Sibișan (elev la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia – director Daniela Mateica), membru al lotului național național de judo, a concurat la categoria -90 de kilograme. Acest rezultat, obținut la o competiție pe plan extern, la care au concurat sportivi extrem de valoroși, este un motiv de mândrie pentru colectivul CS Unirea Alba Iulia (director Daniela Moșneag) și pentru antrenorii secției de judo Dinu Alin și Dinu Cristian.

La această competiție, sportivul nostru a reușit să câștige două meciuri împotriva unor competitori din Franța și Grecia, însă a pierdut în fața unor sportivi din Israel și Letonia.  

Următoarea competiție pentru secția de judo, la care vor participa sportivii noștri Alexandru Sibișan și Laura Bogdan, este campionatul Național U21, de la Focșani, ce se va desfășura în perioada 1-3 aprilie.

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigare de medalii pe plan național și internațional.

CS Unirea Alba Iulia transmite felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile