Jandarmii vor fi prezenți la manifestările publice din weekend

În perioada 21 – 23 iulie, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Avram Iancu Alba, vor fi la datorie, în scopul asigurării unui climat de ordine şi siguranţă pentru cei care vor fi prezenţi la evenimentele desfășurate pe raza județului.

Vom fi prezenţi la manifestările organizate în această perioadă la Cugir – Ziua Cetății Singidava, la Câmpeni unde se desfășoară evenimentul Roze pentru suflet și la Nedeea din localitatea Valea Mică.

Pentru cei care aleg să petreacă această sfârșit de săptămână în aer liber la stațiunile turistice din județ, jandarmii de la posturile montane vor fi la datorie pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică și a oferi sprijin turiștilor aflați în dificultate.

Colegii de la Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, ne vor sprijini pentru asigurarea unui climat de siguranță și ordine publică la manifestarea cultural-artistică Târgul de fete de pe Muntele Găina.

De asemenea, le reamintim tuturor cetăţenilor că pot solicita oricând sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Unic de Urgenţă – 112, sau pot anunța cel mai apropiat echipaj de jandarmi.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile