Jandarmii din Alba vor intensifica măsurile de ordine publică în zona adiacentă școlilor

Pentru creşterea gradului de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ, odată cu începerea anului şcolar 2023-2024, Inspectoratul de Jandarmi Județean Alba,  va intensifica măsurile de ordine publică în zona adiacentă unităţilor şcolare, precum şi pe traseele de deplasare ale elevilor.

În acest sens, pe parcursul noului an școlar, jandarmii vor asigura climatul de liniște și siguranță publică în cadrul a 16 școli de pe raza județului  Alba, atât în patrule independente cât și în sprijinul poliției. Acțiunile jandarmilor vizează prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional dar și menținerea unei bune colaborări cu reprezentanții unităților de învățământ.

De asemenea, ca și în anii trecuți, forțele de ordine publică vor  participa la menținerea liniștii și ordinii publice în instituțiile de învățământ aflate în raza de competență, dar și în imediata apropiere a acestora, unde se creeează aglomerări de persoane îndeosebi la inceputul și la sfârșitul orelor de curs.

Le urăm tuturor elevilor si cadrelor didactice mult succes în noul an școlar.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile