Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică și în acest sfârșit de săptămână la evenimentele desfășurate pe raza județului

Ca de fiecare dată, sfârșitul de săptămână reprezintă o perioadă în care se desfășoară mai multe evenimente și manifestări. În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfăşoară pe raza județului Alba. Colegii noștri vor fi prezenți astăzi, 31 august, în Piața Cetății la Festivalul Folcloric “Tinerețe”, dar și la competiția chinologică de la Sebeș “Royal Crown Trophy” desfășurată în perioada 2-3 septembrie.

Vom avea în atenție manifestările de la Alba Iulia precum “Apulum Bike Fest”,  dar și concursurile de alergare “Cugi Race” și “Jidvei WeinRun” de la Cugir și Cetatea de Baltă.

Colegii noștri vor fi preocupați de asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Trâmpoiele unde se organizează manifestarea “Fiii Satului”, și vom fi prezenți și la celelalte evenimente precum: “Ziua Minerului” de la Roșia Montană, “Tradiții la Petrești”, “Parada Portului Popular” de la Gârbova, “Ziua Grădinarului” de la Leorinț și “Ziua Fermierilor” de la Sânmiclăuș.

De asemenea, vom fi prezenţi la meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a, evenimente sportive desfășurate la Alba Iulia, Cugir și Galda de Jos.

Acest weekand cuprinde și evenimentul “Noaptea Muzeelor la Sate”, în care sunt implicate și 2 muzee din județ, respectiv Muzeul Etnografic Pamfil Albu de la Lupșa și Muzeul Mineritului de la Roșia Montană, evenimente la care colegii noștrii vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și să adopte un comportament civilizat, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile