Jandarmeria Alba, în mijlocul cetățenilor și în acest sfârșit de săptămână

În perioada 13 – 15 octombrie 2023, efective din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea ordinii și siguranței publice la manifestările care vor avea loc pe raza județului Alba.

Vom avea în atenție manifestările sportive precum meciurile de fotbal din cadrul Ligii a III-a dintre echipele CS Metalurgistul Cugir – CS Unirea Ungheni desfășurat în orașul Cugir și meciul de fotbal dintre CS Universitar Alba Iulia – ACS Viitorul Cluj care se va juca în Alba Iulia.

Sâmbătă vom fi prezenți în localitatea Blaj la meciul de volei feminin din cadrul Diviziei A1 dintre echipele CS Volei Alba Blaj – CSO Voluntari.

În perioada 13 – 15 octombrie ne puteți întâlni la evenimentul Off Road Toamna în Apuseni din localitățile Abrud, Roșia Montană și Bucium.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să nu se implice în conflicte de orice natură, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.

Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile