Jandarmeria Alba a desfășurat în această săptămână activități preventiv-educative în școli și licee de pe raza județului

Jandarmeria Alba a desfășurat în această săptămână activități cu rol de prevenire în vederea sporirii gradului de siguranță a elevilor și a cadrelor didactice la mai multe școli și licee de pe raza județului Alba. Colegii noștri de la Detașamentul 5 Jandarmi Sebeș, au fost prezenți la Colegiul Tehnic “I.D. Lazarescu” și Școala Gimnazială “Singidava” din Cugir, iar jandarmi de la Detașamentul 3 Aiud au fost prezenți în această săptămână la Școala Gimnazială “Petru Pavel Aron” și la Şcoala Generală “Ion Micu Moldovan” din Blaj.

Pe lângă acțiunile de patrulare în zona unităților de învățământ, s-au desfășurat și activități informativ-preventive, temele aduse în discuție fiind combaterea violenței din mediul școlar, respectul și siguranța școlară cât și răspunderea juridică pe care fiecare elev o are referitor la faptele sale.

De asemenea, în acest sfârșit de săptămână, colegii noștrii vor fi la datorie pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică la evenimentele cultural-artistice și sportive care se desfășoară pe raza județului Alba, iar  jandarmii montani sunt prezenți pe traseele turistice și în stațiunile montane pentru evitarea situațiilor nedorite.

Vă dorim un sfârșit de săptămână liniștit!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile