ISU Alba: Săptămâna informării preventive continuă! Salvatorii vor fi prezenți în incinta Alba Mall din municipiul Alba Iulia

“În cadrul Săptămânii Protecţiei Civile, colegii noștri derulează campanii de informare a populaţiei în ceea ce priveşte comportamentul cetăţenilor în cazul unor situaţii de urgenţă.

În cadrul acestor campanii, cadrele militare si voluntarii ISU Alba au fost prezenți în spațiile cu afluență mare de persoane (mall-uri, centre comerciale, mijloace de transport în comun), unde au împărţit pliante şi au discutat cu cetăţenii veniţi la cumpărături, explicându-le ce măsuri ar trebui să ia acasă ori la birou, dar şi cum ar trebui să se comporte în cazul unor situaţii de urgență.

Citește și: Săptămânii Protecţiei Civile. Cadrele militare si voluntarii ISU Alba au fost prezenți în mall-uri, centre comerciale, mijloace de transport în comun

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, începând cu ora 13.00 aceștia vor fi prezenți în incinta Alba Mall din municipiul Alba Iulia unde vor desfășura atât activități de informare preventivă cât și de acordarea primului ajutor medical! Vă așteptăm!”. Transmite ISU Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile