IPJ Alba: 3 permise de conducere reținute într-o acțiune de combatere a excesului de viteză

Poliţiştii rutieri din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, Poliţia Oraşului Cugir şi Poliţia Municipiului Sebeş, au acționat pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum. Au fost aplicate 43 de sancţiuni contravenţionale şi au fost reținute 3 permise de conducere.

La data de 18 decembrie 2022, în intervalul orar 10.00 – 13.00, polițiștii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au organizat o acțiune cu efective suplimentare, pe raza județului, pentru prevenirea accidentelor datorate vitezei excesive sau neadaptate la condiţiile de drum.

Au fost constatate și sancționate 43 de abateri de natură contravențională. Dintre acestea, 31 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, două pentru depășire neregulamentară, iar alte 10 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 3 permis de conducere.

La acțiune, polițiștii rutieri au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limita legală de viteză şi să adapteze viteza, în permanenţă, la condiţiile de drum şi trafic.

Numai respectând regulile de circulaţie, putem avea un trafic rutier în siguranţă! A transmis IPJ Alba.

FOTOGRAFIE cu caracter ilustrativ din arhiva abnews.ro

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile