Ionuț și Bianca Ionescu, CSM Unirea Alba Iulia, locul patru la Campionatul Mondial de Dans Latino Profesioniști

O nouă performanță de mare valoare pentru sportivii clubului CSM Unirea Alba Iulia,  Locul 4 la Campionatul Mondial de Dans Latino Profesioniști.

Ionuț și Bianca Ionescu – au reprezentat clubul CSM Unirea Alba Iulia, orașul Alba Iulia și România  la Campionatul Mondial de Dans Latino Profesioniști, ce a avut loc în 16 aprilie 2023, la Chișinău, Republica Moldova. La disciplina dans sportiv, frumoasa pereche de dansatori din Alba Iulia s-a situat pe locul 4 la nivel mondial!

Acest rezultat reprezintă o mare performanță și o premieră atât pentru Alba Iulia, cât și pentru România la categoria de Profesioniști Latino, deoarece acest loc 4 la Campionatul Mondial a propulsat perechea de dansatori în Top 3 în Clasamentul Mondial al acestei discipline sportive.

Iată câteva cuvinte din partea lor:

“Ajunși acasă, încă nu ne vine să credem ce am trăit în data de 16 aprilie 2023! Ne bucurăm că după cea mai dificilă și intensă pregătire de până acum, ne întoarcem fericiți și împliniți acasă!

Un an în care Sărbătorile Pascale le-am sărbătorit în deplasare, prin pași de dans, cu sufletul încercat de emoții, dar cu recunoștința faptului că vom participa din nou la cel mai important concurs din viața noastră, un Campionat Mondial.

Nu există sentiment mai înălțător decât acela de a-ți reprezenta țara într-o astfel de competiție. Este probabil cel mai înalt privilegiu și cea mai de seama onoare!🇹🇩” au declarat cei doi sportivi ai CSM Unirea Alba Iulia.

Ionut și Bianca vor fi prezenți, la finalul acestei săptămâni, alături de încă 6 perechi, la competiția internațională “Cyprus Open Dance Festival”, concurs organizat în Larnaca, Cipru. Multă baftă! Transmit reprezentanții clubului sportiv.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile