Ioan Mircea Leahu – Candidatul PRO România la primăria Ocna Mureș

PRO România și-a desemnat candidatul la primăria din Ocna Mureș, în persoana lui Ioan Mircea Leahu. În vârstă de 49 de ani, de profesie jurist, domnia sa este dirigintele oficiului poștal din oraș, este căsătorit și are 3 copii. Până de curând, a fost membru al PSD și s-a alăturat echipei PRO România împreună cu mai mulți colegi din rândul social-democraților.

“Sunt onorat de încrederea pe care conducerea filialei județene a PRO România mi-a acordat-o prin validarea candidaturii la primăria din Ocna Mureș. Sunt convins că cele 4 mandate de consilier local îmi oferă o expertiză administrativă solidă dar și o cunoaștere profundă a problemelor cu care se confruntă comunitatea noastră. Am certitudinea că, alături de colegii mei, vom lucra în beneficiul cetățenilor orașului și că vom duce cu bine la sfârșit tot ceea ce ne propunem”, a declarat Ioan Mircea Leahu.

La rândul său, Horațiu Florea, coordonatorul filialei Alba a PRO România, transmite că prioritățile partidului pentru această perioadă sunt promovarea la alegeri a unor oameni capabili, care pot gestiona problemele deloc ușoare cu care se confruntă majoritatea localităților din județ.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile