Intervenția în cazul unei amenințări cu bombă este tema unui exercițiu de antrenament organizat de Jandarmeria Alba, vineri, 20 noiembrie, la Judecătoria Aiud

Astfel de antrenamente se desfășoară periodic și au ca scop instruirea efectivelor cu privire la gestionarea unei situații de criză. Vineri vor fi verificate, printre altele, funcționarea canalelor de comunicare între instituții, timpul de reacție a echipelor de intervenție, viabilitatea fluxului decizional și, nu în ultimul rând, deprinderile practice ale intervenienților.

Alături de Jandarmeria Alba vor acționa efective din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Inspectoratului pentru Situații de Urgență Unirea al Județului Alba, Grupării de Jandarmi Mobile Regele Ferdinand I Târgu Mureș, Direcției Regionale de Informații Transilvania Sud și Serviciului de Telecomunicații Speciale Alba.

Având în vedere numărul participanților și specificul intervenției, se vor întreprinde demersuri de restricționare a traficului auto și pietonal în zona Judecătoriei Aiud, începând cu ora 14.00.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile