Interglossa.ro, soluția ta pentru traduceri tehnice (P)

Orice traducere sau retroversiune, indiferent de domeniu, necesită precizie și acuratețe. Cu atât mai mult în domeniul tehnic, unde textele supuse traducerii abundă în terminologie de specialitate și exprimări specifice domeniului respectiv, folosite în mod curent de către profesioniști care nu lasă loc ambiguităților și interpretărilor.

O traducere tehnică presupune un grad ridicat de cunoaștere ridicat, atât lingvistic cât și tehnic, consecințele unei eventuale greșeli putând fi ireparabile. Un ghid tehnic, o licență de producție, un brevet de invenție/inovație, un manual de utilizare a unui produs/software, toate acestea necesită o traducere precisă și exactă, făcută de o persoană cu experiență și cunoștințe atât în limba dorită cât și în domeniul tehnic pe care documentul îl acoperă.

Interglossa.ro, prin intermediul traducătorilor autorizați, precum și prin intermediul celei mai mare rețele de profesioniști independenți, este soluția ta pentru a avea parte de o traducere tehnică la cele mai înalte standarde.

Te așteptăm pe www.interglossa.ro, unde poți completa formularul cu comanda/traducerea dorită sau ne poți contacta la [email protected] și la nr. de tel. 0743 811 908.

Ne găsești și la sediul din Strada Trandafirilor, nr. 19, ap.1

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile