Interglossa.ro, soluția ta pentru traduceri economice (P)

Fără traduceri profesionale, autorizate, mediul economic, așa cum îl știm astăzi, nu ar exista. Economia de piață, schimburile pe care aceasta le presupune, de la produse și până la know-how, nu poate exista în lipsa traducerilor. Orice afacere este parte, fie în mod direct ori indirect, a relațiilor internaționale care alimentează orice economie.

Un contract între entități din țări diferite un manual cu instrucțiuni de utilizare, o fișă tehnică a unui produs important ori destinat exportului, sau însă chiar prezentarea companiei într-o limbă de circulație internațională, pentru a deveni accesibilă pieței globale, toate presupun traduceri făcute în mod profesionist.

Interglossa.ro îți oferă servicii complete de traduceri și interpretariat, traduceri juridice, traduceri economice sau traduceri tehnice, apostilări și supralegalizări.

Poți alege un pachet lingvistic, adaptat nevoilor tale, în și din limbile engleză, franceză, spaniolă, italiană, portugheză, germană sau maghiară. Sau poți apela, prin intermediul portalului interglossa.ro, la cea mai mare rețea de interpreți și traducători independenți.

Te așteptăm pe www.interglossa.ro, unde poți completa formularul cu comanda/traducerea dorită sau ne poți contacta la [email protected] și la nr. de tel. 0743 811 908.

Ne găsești și la sediul din Strada Trandafirilor, nr. 19, ap.1

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile