Întâlniri între companii germane și din Regiunea Centru, organizate la Alba Iulia, Ciugud, Blaj, Cugir și Brașov

După o suită de reuniuni de lucru în Regiunea de Nord-Vest a României, cu sprijinul ADR Nord-Vest, mai multe întâlniri de afaceri între companii germane și companii din Regiunea Centru au fost organizate astăzi, 22 martie 2023, de ADR Centru – Romania, în cadrul unei Misiuni Economice Germano-Române.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de organizație Enterprise Europe Network, a organizat astăzi, la Alba Iulia, Ciugud, Blaj, Cugir și Brașov întâlniri de afaceri la care au participat reprezentanți ai 7 companii germane din Landul Brandenburg.

Aceștia au stabilit întâlniri cu reprezentanții a peste 30 de organizații și companii din Regiunea Centru pentru a identifica parteneri de afaceri și a încheia noi acorduri comerciale.

Discuțiile au urmărit să creeze colaborări în domeniile: agricultură/ producția de îngrășăminte bio, feroviar / fabricarea de mașini și sisteme pentru întreținerea seturilor de roți de cale ferată, managementul deșeurilor/reciclarea apelor uzate, formare în domeniul IT, dezvoltarea de #software, tehnologii inteligente 3D de măsurare cu senzori, producția de energie din surse regenerabile.

Întâlnirile au fost găzduite de ADR Centru și colaboratorii acesteia: Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, Primăria Comunei Ciugud, Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificație Blaj, Parcul Industrial Cugir și CN Sucursala Regională CFR Brașov. Transmite ADR România.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile