Încă un post cu dedicație în Primăria Alba Iulia. Un coleg de partid de-al Primarului Pleșa e favorit să devină director al Căminului de bătrâni

Dacă pe timp de vară ai zice că instituțiile o lasă mai ușor cu munca, Primăria Alba Iulia funcționează cu motoarele turate. Mă rog, nu că se muncește, dar e super agitație, și asta din cauză că Pleșa & Co sunt puși pe fapte mari. Iar prin fapte mari vrem să zicem angajări. Undeva la 40 de posturi, direct în Primărie, plus vreo 10 prin diverse proiecte, urmează să fie ocupate în următoarea perioadă. Despre o parte dintre cei care au obținut, cinstit, pe merit, fără pile, am scris deja. Despre restul o să mai tot scriem, cu toate că, sincer, aruncă Pleșa la posturi cu dedicație de n-avem timp să le numărăm, darămite să mai respirăm ori să ieșim și noi, ca oamenii, la o baie la ștrand. Noroc că n-avem ștrand în oraș, așa că, iată, stăm și vă povestim despre cine ce posturi au câștigat, înainte chiar să dea concurs.

În data de 26 iulie, Primăria Alba Iulia va organiza concurs pentru ocuparea postului de director la Centrul pentru persoane vârstnice Alba Iulia. Firesc, transparent, Pleșa a urlat în toate părțile, prin presă, pe stradă, la TV, să vină lumea la concurs. Cine vrea, cine îndeplinește condițiile. N-a prea fost să fie îmbulzeală. Că deh, nu mai vrea nimeni să fie director în ziua de azi.

S-au înscris totuși doi oameni. Unul, care probabil nu știe la câte e ceasul în primărie, despre care n-are rost să vă zicem, că nu-i știm decât numele, și un al doilea care se numește Dosar nr. 82617/14.07.2022.

Citește și: Felicitări domnului Ciprian Hârceagă, pentru concursul câștigat mâine! Noul șef al Poliției Locale Alba Iulia!

Ei bine, acest Dosar 82617, care probabil va și câștiga postul, pentru că e cel mai bine pregătit, desigur, se numește Mihai Ionele.

Mihai Ionele este consilier județean și membru USR, coleg de partid cu Gabriel Pleșa, primarul de municipiu și încă membru al acestui partid.

Drumul lui Ionele spre postul de director va fi fost, la o primă vedere, unul complicat. Sanchi. Asta pentru că, în primă fază, lui Ionele i-au respins dosarul, că n-avea depusă diploma de master. Ceea ce Ionele are, că a terminat masterul anul ăsta, l-am sunat noi să verificăm. Și să-l felicităm, desigur, pentru că va fi câștigat concursul.

Citește și: Pleșa și reforma. Un fost condamnat penal e noul șef la Resurse Umane în Primăria Alba Iulia

Acum, Ionele a mai candidat, ne-a zis chiar el, și prin alte părți și nu i-a ieșit. A fost la Direcția Agricolă, anul trecut, și a picat. Bine, Direcția Agricolă ține de PSD, unde Pleșa încă nu-i, în timp ce acest Centru de bătrâni e la Primărie, unde Pleșa încă e.

Citește și: Posturi cu dedicație în cadrul unui proiect ce vizează „creșterea integrității, transparenței și eticii” în Primăria Alba Iulia

Evident, toate aceste insinuări subtile sunt în glumă, căci noi știm prea bine că Mihai Ionele va câștiga pe merit, pe forțele lui, că doar Primăria Alba Iulia a devenit, sub bagheta lui Pleșa, un monument al transparenței și meritocrației.

Sigur, am mai putea să vă spunem și că soția lui Ionele a candidat și ea pentru un post în Primărie, însă n-a fost să fie, că nu erau chiar atâtea ca acum, și nici Pleșa nu era în situația în care e acum. Situație despre care o să vă povestim noi. Până una, alta, felicitări domnului Ionele pentru concursul pe care l-a câștigat în data de 26 iulie. Și felicitări domnului Gabriel Pleșa, pentru talentul neasemuit de a scoate la concurs posturi la care se înscriu numai și numai oameni de calitate.

3.8 8 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile