În perioada minivacanței, polițiștii au aplicat 646 de amenzi și au reținut 21 de permise de conducere

Pe perioada minivacanței prilejuită de Ziua Internațională a Copilului, 1 Iunie și de Sărbătoarea Rusaliilor ortodoxe și greco-catolice, în județul Alba nu au fost înregistrate evenimente cu impact asupra siguranței publice. Polițiștii au intervenit la 166 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112, au aplicat 646 de amenzi și au reținut 21 de permise de conducere.

În perioada 01- 05 iunie 2023, peste 160 de polițiști din structurile de ordine publică, poliție rutieră, investigare a criminalității economice, investigații criminale, transporturi și arme, au acționat, zilnic, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, asigurarea unui climat de ordine și liniște publică precum și asigurarea unui trafic rutier în condiții de siguranță.

Polițiștii au fost organizați în echipaje mixte de ordine și siguranță publică în colaborare cu jandarmi și polițiști locali, astfel că în această perioadă, în județul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii și siguranței publice și nici accidente rutiere grave.

În această perioadă, au fost constatate 646 de abateri contravenționale, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 126.000 de lei, au fost reținute 21 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

S-a intervenit la 166 de evenimente, din care 152 au fost solicitări ale cetățenilor făcute prin serviciul de urgență 112, iar polițiștii au constatat 57 de infracțiuni, din care 12 în flagrant delict.

Pa durata celor 5 zile, nu au fost înregistrate accidente grave de circulație.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile