“Împreună dezvoltăm regiunea!”. Finanțări destinate mediului de afaceri din județul Alba

În scurt timp, ADR Centru va pune în dezbatere publică primele ghiduri de finanțare destinate mediului de afaceri, în cadrul Programului ”Regiunea Centru” 2021-2027.

Cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba şi al Instituţiei Prefectului – judeţul Alba, la Hotel Allegria din Lancram/Sebeș are loc sesiunea de lucru destinată firmelor private din județul Alba, în cadrul suitei de Conferințe județene ”Finanțări europene 2021-2027. Împreună dezvoltăm regiunea!”

Citește și: 15 martie. ADR Centru prezintă oportunități de finanțare pentru mediul privat la Hotel Allegria din Lancrăm

Astfel se realizează un dialog direct cu mai mult de 80 de reprezentanți ai mediului de business din județ, care urmăresc prezentările referitoare la finanțarea start-up-urilor, a microîntreprinderilor și a IMM-urilor inovative, prevazute în PR Centru 2021-2027, dar și posibilitățile de finanțare prin PNRR sau serviciile acordate gratuit de ADR Centru în cadrul rețelei Enterprise Europe Network

Pe pagina de internet a ADR Centru sunt publicate toate detaliile discutate azi, dar şi informaţii despre alte finanțări disponibile pentru: inovare, competitivitate, turism, formare profesională, mobilitate și cooperare europeană în afaceri. Transmite Consiliul Județean Alba.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile