Hotel Transilvania: “Se întâmplă la Alba Iulia, și este una dintre acele povești care trebuie spuse”

“Se întâmplă la Alba Iulia, și este una dintre acele povești care trebuie spuse, pentru că nouă ne-a făcut pielea de găină.

În fiecare săptămână, Iulia Niculescu , colega noastră de la Hair Studio by Iulia Niculescu, face un gest minunat. Mame pentru care pare imposibil să găsească timp pentru ele, trec pragul salonului și au parte de o transformare fizică incredibilă. Un tratament al părului complet, cu tuns, vopsit și aranjat. Se folosesc doar produse premium, iar coafurile caută să pună în valoare trăsăturile naturale ale fiecărei femei.

Ce frumos că, măcar pentru puțin timp, aceste mame au parte de un moment al lor. Acest „upgrade estetic” înseamnă un plus de încredere în ele! Pare puțin, dar poate fi exact ce are nevoie pentru a fi și mai puternică pentru puiul ei!

Pentru ca transformarea să fie completă, proiectului s-a alăturat și make-up artist Ioana Simion.

Pe Iulia o găsiți (aproape) în fiecare zi la salonul din cadrul Hotelului Transilvania. Urmăriți-i pagina pentru a vedea ce frumos este acest proiect!

Suntem mândri să te avem colegă, Iulia! Sperăm ca gestul tău să inspire cât mai mulți oameni!, au transmis reprezentanții Hotelului Transilvania din Alba Iulia.

4.7 3 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile