Horațiu Florea: „Salut decizia PNL de a-l susține pe candidatul independent Gheorghe Damian! Aceasta este normalitatea politică”

Zilele trecute a apărut în presa locală știrea cu privire la decizia PNL de a nu lansa niciun candidat la alegerile locale pentru Primăria comunei Ciugud.

Consider că  o astfel de strategie, deși aparent bizară pentru politica din România, este până la urmă, un gest de normalitate și o dovadă că putem face politică ghidați de principii, valori și respect.

Gheorghe Damian este exemplul cel mai elocvent despre cum anume se câștigă, ceea ce mulți oameni politici numesc „putere”, iar dumnealui numește “responsabilitate publică locală”, prin muncă, perseverență și rezultate concrete.

Având în vedere rezultatele obținute de echipa administrativă de la Ciugud condusă de domnul Gheorghe Damian și modul în care comuna s-a dezvoltat, PRO România anunță public decizia pe care a luat-o de foarte mult timp: nu vom nominaliza un candidat pentru Primăria Ciugud. Nu este un gest prin care vrem să câștigăm capital electoral, ci o decizie de normalitate și o dovadă a modului în care trebuie să facem politică. Am anunțat public decizia noastră pentru ca oamenii să înțeleagă că nu doar PNL apreciază și respectă performanța administrativă, ci și Pro România se ghidează pe principii sănătoase în dorința noastră de a reconstrui o alternativă de stânga puternică în județul Alba.

Considerăm că la Ciugud există deja un om de stânga, un om care are în vedere valorile sociale pe care și noi le promovăm și ni le dorim pentru fiecare comunitate din județ. Respectând independența politică a domnului Damian, nu uităm totuși că  a fost unul dintre oamenii importanți ai politicii social democrate din județul Alba.

Poate acum înțelege și PSD Alba că blaturile în politică nu sunt unica strategie pentru a avea rezultate, ci mai degrabă performanța și respectul oamenilor valoroși! PSD Alba ar trebui să urmeze exemplul Pro România pentru a-și spăla  astfel rușinea excluderii din partid a unuia dintre cei mai buni primari din România, un om cu principii corecte și sănătoase și cu profil de stânga.

Horațiu Florea
PRO România Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile