Grupul Skepsis reprezintă Alba Iulia și România la cea de-a VI-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru AMAFEST, organizat la Stuttgart, Germania!

Evenimentul este organizat de Theater am Olgaeck (Stuttgart), în perioada 30.05.2024 -02.06.2024, în cooperare cu orașul Stuttgart și Ministerul de Știință și Cultură Baden-Wurtenberg și reunește în acest an participanți din Germania, Estonia, România, Croația, Italia, Polonia, Portugalia, Cehia și Emiratele Arabe Unite.

Compania de teatru Skepsis participă pentru al patrulea an consecutiv la acest eveniment și va reprezenta Alba Iulia și România cu spectacolul „Ultimul Godot”, după Matei Vișniec.

„În ultimii patru ani a fost dezvoltată o rodnică relație de colaborare artistică și organizațională între Theater am Olgaeck (Stuttgart) și Grupul Skepsis. Suntem onorați să facem parte din acest proiect cultural. Vom reprezenta Alba Iulia și România la un eveniment internațional dedicat încurajării schimbului de experiență, educației și formării artistice. Anul acesta ne-am dorit să promovăm dramaturgia românească contemporană așadar am propus un spectacol bazat pe un text semnat de Matei Vișniec, în care se pune problema viitorului pe care îl are teatrul într-o lume în care arta dramatică se pare că își găsește locul tot mai greu. Fiind un eveniment internațional, spectacolul nostru va fi jucat în limba engleză.” – Viorel Cioflică – Grupul Skepsis.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile