Grădiniță nouă, cu 160 de locuri, la Alba Iulia. Primarul a semnat contractul de execuție cu Tobimar Construct

Primarul Municipiul Alba Iulia: Vești bune pentru albaiulieni!Am semnat, astăzi, contractul de execuție pentru Gradinița Nr. 16, din incinta Colegiului Tehnic “Alexandru Domșa”.

Ne-am dorit construirea unei clădiri la standarde moderne, necesară pentru educația preșcolară, deoarece Grădinița cu Program Prelungit Nr.16 nu a funcționat într-o clădire proprie, deși deservește trei mari cartiere ale orașului: Ampoi I, Ampoi II și Ampoi III.

Noua grădiniță va dispune de 160 de locuri și se va realiza prin extinderea pe verticală și orizontală a cantinei existente. Se vor efectua și lucrări de amenajări exterioare: loc de joacă pentru copii, alei carosabile și trotuare.

Mereu am subliniat importanța educației celor mici, iar în acest moment sunt deosebit de încântat că astfel de proiecte, fie ele creșe sau grădinițe, toate în beneficiul micuților albaiulieni, prind contur.

Licitația a fost câștigată de către Tobimar Construct SRL, iar valoarea totală este de 18.8 milioane de lei cu TVA, cu o durată de execuție de 14 luni. Transmite edilul Gabriel Codru Pleșa.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile