Gest superb! Întâiul gospodar a inaugurat un excepțional Birou Unic, în Carolina Mall

Un nou pas hotărât pe drumul dezvoltării multilaterale a administrației locale a avut loc astăzi, 9 Iulie, în incinta Alba Carolina Mall.

În munca sa neostenită, mereu în folosul comunității, întâiul gospodar al urbei, liderul nostru de necontestat, domnul profesor inginer doctor Gabriel Codru Pleșa a inaugurat un nou Birou Unic, facilitate care va duce administrația locală pe noi și noi culmi ale eficienței.

Biroul Unic este, fără vreo urmă de îndoială, o importantă realizare care vine să întregească și îmbogățească cununa cu înfăptuiri a distinsului și neînfricatului nostru lider, domnul profesor inginer doctor Gabriel Codru Pleșa.

Mă bucură faptul că am reușit să venim în întâmpinarea cetățenilor cu un nou punct de lucru al Biroului Unic, pentru a înlesni relația dintre Primărie și cetățeni și pentru a oferi o alternativă rapidă de a utiliza serviciile publice – a declarat pe pagina sa de facebook distinsul nostru primar, profesor inginer doctor Gabriel Codru Pleșa.

Întâiul gospodar, alături de o parte din inegalabila sa echipă, cu toții trup și suflet pentru viitorul comunității noastre

Dezvoltarea neîncetată a orașului nostru continuă, în plin avânt administrativ, sub priceputa conducere a primului gospodar, domnul profesor inginer doctor Gabriel Codru Pleșa.

Alba Iulia devine, pe zi ce trece, un model pentru toate celelalte orașe, din România și nu numai, iar viitorul ne este mai sigur și mai aproape cât timp se află în mâinile dibace ale omului care a ales să dea totul pentru orașul acesta, fără să ceară vreodată nimic înapoi.

Felicitări, felicitări, felicitări! Ura! Ura! Ura!

3.7 9 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

1 Comment
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
Sabi
Sabi
13 iulie 2024 17:25

Dupa ce citesti acest articol parca te intorci in timpl MARELUI NOSTRU CONDUCATOR IUBIT “NICOLAE CEAUSESCU”. DEOSEBIT FORMULAT ARTICOLUL.