Gabriel „Dl. Goe” Pleșa, primarul turist bugetar

Cel puțin până vineri, primarul Gabriel Pleșa nu va mai întârzia la serviciu. Asta e o certitudine. Pentru că, după rezultatele mirobolante din alegerile interne ale USR, unde s-a clasat pe un onorabil ultim loc, dar mai ales pentru că e teribil de obosit, după ce a rezolvat toate problemele orașului, a decis să se odihnească iar prin străinătate, în interes de serviciu.

De data asta, alături de viceprimarul Filimon, trei consilieri și doi șoferi, au pornit încă de sâmbătă către Muntenegru.

Acolo vor petrece câteva zile minunate, în interes de serviciu desigur, căci vrem orașe înfrățite, chestii, trestii.

Practic, deja se simte miros bunăstare în Alba Iulia, de când sunt oamenii ăștia plecați acolo. Dacă te urci pe un bloc înalt și privești în direcția Muntenegru, se pot vedea cârduri de investitori cum vin spre Alba Iulia. Micul producător de legume, de a cărui soartă se tot îngrijește de ceva vreme Pleașcă, de parcă e primar de sat și nu de municipiu reședință de județ, așteaptă cu sufletul la gură să le aducă turistul bugetar niște semințe care fac bulion în loc de roșii și din care cresc niște cartofi gata prăjiți.

Probabil că la ora asta suntem deja înfrățiți și cu Federația Plutașilor Muntenegreni, încă un pas important spre atingerea visului lui Pleașcă, aderarea la Federația Internațională a Plutașilor.

3 4 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
pilu
pilu
4 octombrie 2021 12:50

Ai inceput, cam repede, sa preiei din obiceiurile batranului Stalin de a haladui prin strainatati. Ce jinduiai la ceea ce facea falosul batran in timpul domniei sale. Ne-ai imbrobodit cu tot felul de promisiuni in campanie si acum nu sti ce sa mai zici. Te-ai umplut de consilieri ca gaina de pene. Cand ai in plan sa termini de angajat la Primarie lista cu nacadaii din USR ?

pilu
pilu
5 octombrie 2021 16:26

Ma Bula, de ce mi-ai sters comentariul ? Care sunt criteriile care trebuie indeplinite sa apara un comentariu ? Esti jenant. Da-mi un semnal sa nu mai comentez la tine pe site.