FOTO. Sindicatul Europol: Banii publici sunt “sifonați” la vedere

Sindicatul Europol: “Unul dintre cele mai importante și folosite elemente de echipament din uniforma de poliție este pantalonul “tactic”.

Folosim ghilimelele pentru că ceea ce au primit cei peste 3000 de polițiști care au absolvit școala de agenți de poliție sau au fost încadrați direct în 2022, numai “tactici” nu pot fi numiți.

Citește și: Sindicatul Europol: „De un an de zile semnalăm sub diferite forme probleme în privința noii uniforme”

Citește și: Sindicatul Europol: Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane de euro

Materialul este de cea mai proastă calitate, a cedat după primele 5 spălări. Croiala nu respectă specificațiile, nici măcar buzunarele nu pot fi folosite pentru că sunt prea mici, probabil pentru că voiau să facă economie de material. Rezistența la uzură este inexistentă, materialul se sfâșie, scămoșează și fibra textilă se subțiază după primele spălări.

Citește și: Sindicatul Europol: „nu vom accepta să fie date „tunuri” de zeci de milioane de euro pe spatele polițiștilor”

După ce vedeți imaginile, puteți să trageți o singură concluzie, banii publici sunt “sifonați” la vedere. Mai mult, este semnificativă informația potrivit căreia, cel puțin până la mediatizarea acestor probleme de către Sindicatul EUROPOL, nu a fost înlocuit, în garanție, niciun element de uniformă. Și cu milioanele de euro plătite, și cu materiale de cea mai proasta calitate.”, au transmis reprezentanții Sindcatului Europol.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

2 Comments
cele mai vechi
cele mai noi cele mai votate
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile
trackback

[…] Citește și: FOTO. Sindicatul Europol: Banii publici sunt “sifonați” la vedere […]

trackback

[…] Citește și: FOTO. Sindicatul Europol: Banii publici sunt “sifonați” la vedere […]