FOTO. Primăria Aiud, campanie inedită de responsabilizare în Luna Pădurii: “Nu e banc”

Primăria Aiud: Ce au în comun Eminescu, Ștefan cel Mare, Decebal, Regina Maria, Brâncuși și Omul Invizibil?

Nu e banc. Este o campanie de responsabilizare. Pentru că suntem în Luna Pădurii și în plină curățenie de primăvară și pentru că știm că puterea exemplului poate avea un impact pozitiv asupra cetățenilor.

Săptămâna trecută elevii și profesorii școlilor din municipiul Aiud au participat la diferite acțiuni de ecologizare și promovare a protecției mediului înconjurător.

De asemenea, deținuți din cadrul Penitenciarului Aiud au ecologizat orașul. N-ar fi păcat ca eforturile lor să fie în van? Păstrarea curățeniei este la fel de importantă ca acțiunile de ecologizare în sine.


Pe această cale vă reamintim că:

  • Aveți obligația legală să încheiați un contract cu operatorul de salubritate. Încheierea unui contract de salubritate este mult mai ieftină decât aruncarea de gunoaie pe domeniul public.

  • Depozitarea ilegală a deșeurilor pe domeniul public se sancționează cu amendă în valoare de 1.500 lei.

  • Camerele de supraveghere din municipiul Aiud ne ajută la identificarea celor care depozitează ilegal deșeuri pe domeniul public

„Citatele” din imaginile de mai sus nu sunt *tocmai exacte*. Vă rugăm să le tratați ca pe un pamflet. Design de Eduard Grecu. Transmit reprezentanții instituției.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile