FOTO. 47 de milioane de euro, finanțare pentru noua Secție de oncologie a SJU Alba. Contractul a fost semnat

Radu Tuhuț: “Ministrul Sănătății, social-democratul Alexandru Rafila, a semnat, astăzi, contractul de finanțare pentru relocarea și modernizarea activității secției de oncologie și înființarea unui compartiment de cardiologie intervențională, în valoare de 47 de milioane de euro (fără TVA). Astfel, pacienții din județul Alba vor avea acces la o paletă mai largă de servicii medicale în domeniul oncologiei și cardiologiei, dar și de condiții medicale mai bune!

Citește și: Secția de oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia. Contractul de finanțare aprobat va fi semnat mâine

Semnarea contractului vine după ce, în luna februarie, Guvernul României a aprobat lista celor 27 de obiective de investiții, declarate eligibile de Ministerul Sănătății și finanțate prin Planul Naționale de Redresare și Reziliență, între care se regăsește și proiectul din Alba Iulia. Avem un ministru – prof. univ. dr. Alexandru Rafila – care sprijină realizarea de investiții în domeniul medical și pune, pe primul plan, interesul pacienților, respectiv accesul la servicii medicale de calitate.”, a transmis Radu Marcel Tuhuț, Deputat PSD de Alba.

 

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile