Florin Roman “vâslește” pe tariful la apă și canal: “Acum trebuie să reparăm prostiile lor”

Florin Roman: “Așa cum știți, am luat decizia de a ma implica personal in tărăboiul local privind creșterea tarifelor la apa și canal, in mod abrupt, urmare a unei ineptii din PNRR, marca USR. Acum trebuie sa reparam prostiile lor. Și nu doar in Alba ci in toată țara.

Luni la guvern, la întâlnirea cu operatorul de apa și ANRSC am concluzionat ca e nevoie de o noua strategie de tarifare ce trebuie sa țină cont de autonomia locală.

Azi am mai făcut un pas important! Ministrul Marcel Boloș ne-a confirmat ca vom obtine un răspuns pozitiv la solicitarea ca ajustarea tarifelor sa se facă etapizat, in ani, ceea ce înseamnă ca punem punct creșterilor bruște de prețuri, de 8% la apa și peste 40% la canal, cum ne impuneau cerințele USR prin jalonul din PNRR.

Mulțumesc premierului Nicolae Ionel Ciucă pentru intregul sprijin și cancelarului Abrudean Mircea. Am stopat la timp o mare prostie marca USR.

Nu am comentat local acest subiect, pana nu am avut garanția ca avem solutii si ca ele vor fi agreate. Așa am considerat ca putem ajuta oamenii, nu prin povesti si certuri intre politruci, care tipa mereu, dar nu rezolva niciodată nimic.”, transmite deputatul PNL de Alba.

1 3 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile