Florin, fițe de poveste. Master – plagiatorul PNL Alba și succesurile învățământului dual

Mai țineți minte momentul ăla solemn și figura plină de încredere a lui Dumitrel, anunțând că Florin Roman va face “aport” cu noul campus pentru învățământul dual de la Alba Iulia? Că totul depinde doar de Florinache și negreșit se va întoarce cu el în dinți, iar Mercedes, drept mulțumire, va scoate o ediție aniversară Deputy.

Ia uite, ce frumos le zicea Dumitrel, cum îl mângâia pe Roman pe creștet, de-ai fi zis că omul a plagiat un doctorat, nu o amărâtă de disertație de master.

Dumi loves Roman

Și dă-i și, șliup-șliup, luptă cu limba înainte, că numai Roman poate.

Dumi loves Roman more

Ei bine, în bordul ambițiilor lui Dumitrel a apărut “System Failure”, iar învațământul profesional din Alba Iulia va trebui să se mulțumească cu ce le-a pus primăria la dispoziție, încă de acum 10 ani.

Campusul, ce ar fi urmat să fie finanțat pe PNRR, cu o contribuție și din partea Consiliului Județean și a primăriei Alba Iulia, a fost evaluat cu cel mai slab punctaj din Regiunea Centru. Ceea ce, aproape natural, va da câștig și valoare unor universități din Târgu-Mureș și Brașov.

Trecând peste faptul că acest campus ar fi fost cu adevărat un plus pentru cei care înțeleg că “meseria e brățară de aur”, n-ai cum să nu observi că Roman s-a încins ca un ferodou, iar refuzul colegilor de guvernare l-a scos din minți. Nu atât că nu vor avea condiții mai bune miile de meseriași, confirmați de Dumitrel în primăvară, ca fiind câteva sute pe an de studiu și contrazis acum de Roman care anunță 1500 de elevi pe an, ci neputința de a se lipi, împreună cu Pleșa, la o nouă pleașcă electorală.

 

Evident, PSD e de vină! Ciolacu, care n-a înțeles profeția lui Dumitrel și căruia, dacă va face pană prin Alba, nu va sări nimeni să-i schimbe roata. Bagabonțeala politică și școala vieții i-au învățat că nu cauți vinovați în curtea ta, chiar dacă tot acest proiect a fost făcut pe genunchi și în grabă.

 

E vineri, destul de devreme, și aproape că știm ce vor face Dumitrel și Roman. Primul va face acatiste, iar Roman conferință de presă. Una în care, putem face pariu, va spune că PSD e de vină, dar ne rămâne spitalul. Pentru care Dumitrel și toată galaxia i-au mulțumit, deja. În rest, se va găsi altceca pentru care Dumitrel să-l aplaude și să ne convingă că tot ce nu poate el rezolva, numai Roman o să poată.

5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile