Cea de-a 23-a ediție a „Très Court” International Film Festival are loc simultan în 15 țări de pe cele 5 continente, între 4 și 13 iunie 2021, sub coordonarea Institutului Cultural Francez din România și cu susținerea Orange.

La Alba Iulia, organizatori principali sunt Primăria Municipiului Alba Iulia și Asociația RYMA.

Festivalul Internațional de Foarte Scurt Metraj „Très Court” aduce spectatorilor cele mai bune producții audiovizuale în format foarte scurt, de maximum 4 minute, venite din lumea întreagă. Spectatorii vor avea plăcerea de a descoperi 160 de filme foarte scurte, grupate în două competiții și 3 selecții tematice: Competiția Internațională, „Paroles de Femmes” – filme cu și despre femei, selecția „Au îndrăznit” (Trash & Glam) și în premieră anul acesta – Selecția documentară.

În plus față de aceste programe difuzate la nivel mondial, sunt organizate și selecții locale sau naționale, precum competiția românească – o minunată ocazie de a promova specificitățile culturale regionale și talentele locale!

Ca în fiecare an, la finalul vizionării, spectatorii vor putea vota filmul favorit atât din competiția internațională, cât și dintre scurt metrajele românești.

Proiecțiile vor avea loc în grădina de la Spațiile RYMA, începând cu ora 21.30 după următorul program:

Vineri, 11 iunie
Competiția Națională și selecția „Ils ont ose” (Trash & Glam)

Sâmbătă, 12 iunie
Competiția Internațională

Duminică, 13 iunie
Selecția „Paroles de Femmes” și filme documentare

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest
0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile