Felicitări, Florin Magda, pentru concursul pe care-l va fi câștigat! Primăria are un nou șef la Administrarea Patrimoniului Local

Ura! Primăria Alba Iulia va avea un nou șef la domeniile publice. Mai exact, cuplul de reale succesuri administrative și imaginare, Pleșa & Popescu, vor avea un om care să se ocupe și de domeniul public, de toate chiriile și concesiunile care produc la bani pentru oraș, de nu mai știe Primăria ce să facă cu ei.

Începând cu ziua de astăzi, după ce va fi trecut cu brio de proba orală, altfel o formalitate, numitul Florin Magda va fi noul șef al Serviciului Public Administrarea Patrimoniului Local, în postul lăsat liber de Doru Inurean, în urmă cu atâta vreme, că a făcut Pleșa peste douăzeci de deplasări în interes de serviciu de atunci.

Evident, angajarea lui Florin Magda a fost făcută în mod cinstit, corect, transparent, pe bază de competențe reale și tot ce trebuie. Altfel, în buna tradiție a transparenței, non pilăraiului și non angajărilor cu dedicație pe care se bazează administrația locală.

Acum, dacă o să ne întrebați cine-i și Florin Magda ăsta și ce-l recomandă pentru postul ăsta, vă putem spune câte ceva. Spre exemplu, pe lângă vocea și talentul incontestabile, Florin Magda este un bun prieten al lui Emil Popescu, chestie care, desigur, n-are legătură cu angajarea lui în primărie, ori cu concursul ăla câștigat cinstit și transparent. De altfel, zic sursele noastre, relația de prietenie nu se rezumă doar la Emil și Florin, căci noul șef al patrimoniului este partener de viață al unei tinere pensionar, fostă judecătoare, Emil fiind, la bază, avocat nu din oficiu, soț de avocat și ginere de judecător. Mă rog, e o prietenie cu temelie solidă, bazată pe sistemul nostru judiciar cel corect, eficient și deloc special.

Florin are și o vastă experiență în sistemul bancar, ceea ce, desigur, îl recomandă pentru postul ăsta de administrator al patrimoniului local. Practic, odată cu venirea lui Florin în postul ăsta, suntem convinși că marmota e la învelit ciocolată, Primăria va reuși să recupereze toate datoriile alea de la diverși, bașca va rezolva și cu spațiile alea ocupate abuziv de niște alți prieteni ai noii stăpâniri. Spre exemplu, jdemiiile alea pe care firma lui Sabău – îl mai știți, nu? – le avea de plătit pentru terasele din Cetate. Și pe care nu le-a plătit, că de ce să le plătească, dacă Sabău e prietenar cu Pleșa iar administrația n-a avut o problemă în a-i emite autorizație pe altă firmă, pentru același domeniu public ocupat? Să fie bine, ca să nu fie rău, că doar există o lungă prietenie aici, nu doar între Sabău și Pleșa, de când era vice primar, însă chiar și între firmele celor doi, pe vremea când Sabău refăcea Cetatea pe j-de milioane de euro din bani publici, iar firma lui Pleșa nu lucra direct cu bani publici, că așa e schema. Mă rog, suntem convinși că va rezolva Florin toate astea, cum va rezolva și cu cele vreo 7 hectare pe care Sabău le ocupa, în plus față de gluma aia de contract de concesiune, în care plătește 800 de euro pe lună pentru vreo 7 hectare, dar beneficia de vreo 14. Nu, nu e vorba de Hotelul Medieval, că pentru ăla concesiunea e de doar 200 de euro pe lună, să fie bine, ca să nu fie rău și să trăiască reforma, cinstea, corectitudinea și transparența aduse de Gabriel Pleșa în Primăria Alba Iulia.

Așadar, felicitări domnului Florin Magda pentru concursul pe care-l va fi câștigat (la 13:00 e proba orală, nu?) și, desigur, felicitări domnilor Popescu & Pleșa pentru inspirația de care dau dovadă în a alege, pe bază de meritocrație, transparent, eficient, fără dedicație, oameni extrem de capabili, care vor duce patrimoniul local pe noi și noi culmi ale dezvoltării multilaterale și eficienței. Să curgă muzica, să cânte șampaniile! Ura!

Să dea Domul să fie leafă cu proiect, cu sporuri și bonusuri. Că, vorba aia, la fiecare vine o vreme în care nu-ți mai arde să apelezi la pensie, fie ea și pensia specială a tinerei partenere.

5 10 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile