„Familiile tinere și viața în Hristos, în epoca rețelelor sociale”. Conferință susținută de părintele Stelian Tofană, în protopopiatul Blaj

În seara zilei de vineri, 31 martie 2023, biserica „Sfânta Treime” din parohia Sâncel, protopopiatul Blaj, a fost gazda unui eveniment duhovnicesc deosebit. De la ora 18.00, părintele prof. univ. dr. Stelian Tofană, cadru didactic universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, a susținut conferința intitulată „Familiile tinere și viața în Hristos, în epoca rețelelor sociale”. Întâlnirea de suflet, organizată la inițiativa părintelui paroh Claudiu Moldovan, a reunit peste 150 de credincioși din localitate și împrejurimi, alături de care s-au aflat numeroși clerici de pe raza protopopiatului Blaj.

În prelegerea rostită cu acest prilej, părintele profesor Stelian Tofană a vorbit despre respingerea surogatelor familiei, despre valorile fundamentale ale familiei în lumina Noului Testament, precum și despre educația copiilor în societatea actuală.

Partea a doua a evenimentului a fost rezervată unei sesiuni de întrebări, moderată de părintele paroh. Pr. prof. univ. dr. Stelian Tofană a oferit celor prezenți răspunsuri adecvate și îndemnuri duhovnicești, subliniind importanța promovării valorilor morale autentice. La final, tânăra Daria Costea a interpretat un buchet de pricesne și cântece religioase specifice perioadei Postului Mare. Transmite Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile