Expoziție de artă plastică la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Vineri, 24 noiembrie 2023, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba ( Alba Iulia, Str. Trandafirilor, nr. 22), va fi vernisată la ora 17:00, expoziţia de artă plastică a elevei Mara Cirlea, intitulată „Cu un picior în groapă”. Expoziția va fi prezentată de autoarea tablourilor iar evenimentul le va avea ca amfitrioane pe bibliotecarele Liudmila Cioflică și Luiza Pop.

Mara Cirlea are 18 ani și este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. „Pasiunea mea pentru artă a luat amploare în urmă cu câțiva ani, când am început să mă exprim liber prin culoare. Pe parcurs am descoperit și experimentat diferite ramuri ale artei, precum grafica și sculptura, ca mai apoi să aleg pictura. Artele plastice au devenit preocuparea mea de aproape doi ani și mă bucur enorm că, într-un final, am ocazia să îmi expun tablourile demult muncite” a declarat Mara Cirlea.

Vernisajul expoziției se va încheia cu un moment muzical pregătit de eleva Daria Popa. Expoziția „Cu un picior în groapă” poate fi admirată la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba până în data de 15 decembrie 2023, între orele 9:00 și 17:00. Activitatea face parte din proiectul 3.29 Arte vizuale și este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile