Emil Popescu, viceprimarul municipiului: Bun venit în echipă, Florin Magda

Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Local are, începând de astăzi, o nouă conducere. Îi urez bun venit noului nostru coleg, Florin Magda, un profesionist desăvârșit, cu o carieră și un CV ireproșabile, și îl asigur de toată susținerea noastră.
Sunt convins că venirea lui în cadrul echipei din Primăria Alba Iulia este un câștig atât pentru instituție, cât mai ales pentru oraș.
Administrarea Patrimoniului Local este un serviciu esențial pentru oraș, unul care pentru prea mult timp a funcționat sub o conducere interimară.
Ne așteaptă multe provocări, de la situația parcărilor din oraș, una care trebuie și va fi îmbunătățită, până la situația spațiilor din Cetatea Alba Carolina, un obiectiv de interes major, care trebuie să devină și viabil economic.
Patrimoniul orașului trebuie întreținut, pus în valoare și dezvoltat în folosul cetățeanului, fie că vorbim de clădiri și instituții de cultură, parcări sau locuri de joacă, spații verzi ori baze sportive. Alba Iulia este a albaiulienilor și ei trebuie să fie beneficiarii patrimoniului local.
Sunt convins că, alături de Florin, vom răspunde tuturor așteptărilor cetățenilor și vom găsi soluții pentru toate problemele cu care ne confruntăm. Mult succes, Florin!
Emil Popescu, viceprimarul Municipiului Alba Iulia
5 1 Vot
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile