Elevi de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premianți la Concursul Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică “Octav Onicescu”

Elevii Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” au obținut rezultate foarte bune la Concursul Județean Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică „Octav Onicescu”, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Breaza.

Elevul caporal Călin Hartzos a obținut Premiul I la clasa a XI-a, dar și premii speciale la matematică, fizică și informatică, datorită celui mai bun punctaj înregistrat la fiecare disciplină din concurs. Eleva caporal Irina Anghel s-a clasat a doua la clasa a XI-a, iar elevul Fineas Lascu a obținut Mențiune la clasa a IX-a și premiu special la fizică. Punctaj bun au obținut și elevii fruntaș Andrei Mureșan, Tudor Moga și elevul Dimitrie Salvan-Ancău.

Elevii sunt pregătiți de doamnele profesoare Dorina Trifon (director adjunct), Anamaria Fuia, Isabela Sicoe, Dorina Filipescu, Laura Ciobanu, Sanda Irimie, Maria Teglaș, Alina Iancu și Diana Vasiu.

Concursul Județean Interdisciplinar de Matematică, Fizică și Informatică „Octav Onicescu” s-a aflat în acest an la cea de-a doua ediție, fiind organizat de Colegiul Național Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza. Concursul de amploare, desfășurat sub egida Ministerului Educației prin Inspectoratul Școlar Județean Prahova, a reunit elevi pasionați de matematică, fizică și informatică din cele cinci colegii naționale militare din țară, dar și din colegii din județul Prahova.

Felicitări tuturor pentru rezultate obținute, mult succes la următoarele concursuri școlare! A transmis Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile