Elevă a Colegiului Militar din Alba Iulia, Premiul I și calificare la faza națională a Olimpiadei de Limba Italiană

Eleva Ionela Gălușcă din clasa a IX-a a reușit performanța de a se califica la faza națională a Olimpiadei de Limba Italiană. Această disciplină nu se studiază în colegiul militar, iar Ionela s-a pregătit individual pentru a aprofunda cunoștințele de limba italiană și aptitudinile dobândite în anii în care a locuit în Italia. Ne mărturisește că Italia, cu tot ce înseamnă ea, este parte a sufletului ei.

„Îmi place Italia, limba, cultura şi civilizaţia acestei ţări. Încă din copilărie, limba italiană fost prezentă în viața mea, devenind în cele din urmă o parte din mine, iar persoanele pe care le-am întâlnit au fost minunate, astfel că păstrez legătura cu foștii colegi și profesori.

Vorbesc foarte bine limba italiană și sunt fericită că prin muncă, dăruire și pasiune am obținut Premiul I la faza județeană a olimpiadei. Faptul că am posibilitatea să îmi reprezint colegiul la faza națională mă face foarte mândră”, a afirmat eleva Ionela Gălușcă.

Felicitări, Ionela, îţi dorim mult succes la etapa națională a olimpiadei! Transmite Colegiul Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia.

0 0 Voturi
Article Rating
Aboneaza-te
Notificare
guest

0 Comments
Raspunsuri in text
Vezi toate comentariile